İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Mezuniyet Töreni Coşkusu

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezunları için 19 Haziran 2023 Pazartesi günü Nene Hatun Kültür Merkezi’nde mezuniyet töreni düzenlendi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, müzik dinletisinin ardından, Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Vedat KAYA, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Hüseyin ÖZER açılış konuşmalarını gerçekleştirdi.

2022-2023 Eğitim Öğretim Dönem Birincisi Kamu Yönetimi Örgün Öğretim Programı öğrencimiz Tuba KARADAŞ’ın konuşmasını Fakülte Yaş Kütüğüne birinci öğrencimizin isminin eklenmesi takip etti.

Fakültede dereceye giren öğrencilerimize plaketlerinin ve başarı belgelerinin takdiminin ardından, fakültemiz bölümlerinin mezuniyet programları düzenlendi. Fakülte Bölüm Başkanı Hocalarımız ile Bölüm Birincisi Öğrencilerimizin konuşmalarının yer aldığı törende Fakültemiz Öğretim Üyelerince öğrencilerimize tebrik belgeleri iletildi.

Tüm bölüm mezunlarının bir arada olduğu Toplu Kep Atma ile son bulan törende öğrencilerimiz ve aileleri büyük mutluluk yaşadı.

Mezun öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz…